YMPÄRISTÖ

Läheltä löytyvä puhdas luonto tarjoaa tamperelaisille virkistysmahdollisuuksia. Syksyllä pitää päästä sieneen, talvisin olla lunta ja kesäisin puhtaita uimavesiä. Nämä ovat olleet meille pitkään itsestäänselvyyksia.

Mutta mitä jos sienet olisivatkin keränneet itsensä täyteen myrkkyjä, lunta ei enää sataisi, uimarannat olisivat täynnä roskaa ja vedestä saisi ihottuman?

Meidän täytyy pitää ympäristöstämme huolta jo ihan itsemmekin takia. Luonnon arvon ymmärtää viimeistään, kun sen menettää. Kaksi lumetonta talvea antoi tästä itselleni hyvää esimakua. Kauppi-Kangasala välillä riehuva massiivinen metsäpalo voisi tuntua vielä ilkeämmältä.

Luonnon ja ympäristön monimuotoisuuden huomioon ottaminen on yksi syy, miksi olen Vihreiden riveissä. Ajan muiden Vihreiden rinnalla Hiilineutraali Tampere 2030 -hanketta, kiertotaloutta, sujuvan julkisen liikenteen kehittämistä, maistuvia kasvisruoka- ja vegaanivaihtoehtoja kuntien palveluihin sekä viher- ja virkistysalueidemme säilyttämistä ja kehittämistä.